F.A.Q.

Zo plaats je producten op meerdere pagina's

  • 18 March 2020
  • 4 reacties
  • 368 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Super user
  • 2858 reacties

Je plaatst een product gemakkelijk op meerdere pagina's, zonder dat je dit product meerdere keren aanmaakt!

Link maken

Om een product op meerdere pagina's te plaatsen zoek je het product op in het artikeloverzicht bij Artikelen en klik je op link maken. Geef vervolgens aan op welke pagina('s) je het product nog meer wil plaatsen. 

Link maken

Meerdere producten tegelijk linken

Wil je meerdere producten linken naar een andere pagina, geen probleem. Vink de producten aan die je wil linken en volg de stappen zoals hier boven beschreven uit. 

 

Let op: Wanneer je een hoofdartikel verbergt zullen ook alle gelinkte artikelen zich verbergen. Alle aanpassingen die je uitvoert op een hoofdartikel zullen ook worden doorgevoerd op de gelinkte artikelen. Wanneer je een gelinkt artikel verbergt zal het hoofdartikel wel gewoon zichtbaar blijven.


4 reacties

Reputatie 7
Badge +11

Hoe zit dit met je laad snelheid ?

Reputatie 7
Badge +16

Hoe zit dit met je laad snelheid ?

Die impact is nihil. Maar ook hierbij geldt, hoe meer producten je toont op bijvoorbeeld de homepagina en hoe groter de afbeeldingen zijn, hoe hoger de impact wordt. Maar als jij zo'n 25 producten toont met normale afbeeldingen is er niks aan de hand:thumbsup:

Reputatie 7
Badge +11

@Ebbe wat mij wel opvalt. Vroeger was het zo als je 1 hoofd artikel had en die ging je linken op 3 andere pagina's dan kregen ze allemaal de zelfde url structuur. nu valt mij op als je 1 van de gelinkte artikelen weg gaat halen. Maar je gebruikt wel die url dan kom je niet automatisch op het hooft product. Nu geeft hij aan artikel niet gevonden. 

Ik heb dit geprobeerd en het is gelukt, maar ik vind het zo jammer dat je de positie van de artikelen niet zelf kan kiezen op de homepage.. Of kan dat wel maar weet ik gewoon niet hoe dat moet?! ;-)

Groetjes Lobke

Reageer