Vertalen van artikelen

  • 31 January 2021
  • 2 reacties
  • 37 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1

Bij het vertalen van te artikeltekst en omschrijving moet daarna altijd opslaan worden gedrukt.

Het vervelende daarbij is dat je niet in het artikelscherm blijft staan maar teruggaat naar het categorieoverzicht. Dus voor de volgende taal en voor de controle moet je weer door alle artikelen van de categorie om dit ene artikel weer te vinden.

Dit maakt het vertalen een uiterst irritant klusje.
We hebben inmiddels wel 800 artikelen gedaan maar zijn mede om deze reden nu met Frans gestopt.

Oplossing zou zijn vlgs mij een knop ‘Opslaan en blijven staan’ .

En die knop dan bovenin plaatsen.
Daar zou ik echt gelukkig van worden:grin:

 

 


2 reacties

Reputatie 2
Badge +3

100% mee eens!

Ik wil daar nog 2 dingen aan toevoegen: als je een artikel kopieert, graag de vertalingen daarvan mee laten kopiëren. Ik kopieer een artikel vaak omdat ik maar een paar kleine dingen moet wijzigen in het artikel, maar nu moet ik de vertalingen wel steeds opnieuw maken of via een 2e venster copy/paste.

En kan er niet 1 hoofdtaal geselecteerd worden, zodat als je nog géén vertaling ingevoerd hebt, de standaardtaal weergegeven wordt i.p.v. dat het artikel/pagina gewoon niet zichtbaar is in die taal voor de klant.

Een voorbeeld, ik heb een keuzelijst met bijv. 1 t/m 20 als opties, dat moet ik in elke taal vertalen… het zijn cijfers! :sweat_smile:

Reputatie 7
Badge +16

Bedankt voor de feedback @teile en @MetallicatTim. Ik deel jullie mening! Ik ga het onder de aandacht brengen bij het productteam, ik verwacht op korte termijn alleen geen oplossing hiervoor.

Reageer