Vraag

Uitlijnen artikeloverzicht/subpagina overzicht

  • 6 mei 2021
  • 1 reactie
  • 23 Bekeken

Beste allen,

 

Ik heb een vraag. Is het mogelijk om de artikelen of de subpagina's anders uit te lijnen in de overzichten?

Ofwel als je een hoofdpagina opent of een pagina waaraan meerdere artikelen hangen dan komt onder de content (of boven maar daar gaat het nu niet om) een overzicht van de subpagina's of artikelen. Nu kan je daarvoor verscheidene wijzen van afbeelden kiezen en voor mij is een foto en de prijs het mooist. Echter, de vierkanten met foto en prijs beginnen altijd links. Dit betekent dat als er maar 1 artikel of subpagina is er links uitgelijnd een blok staat. Of als er meer blokken zijn dat het blok op de nieuwe rij ook helemaal links staat.  En (natuurlijk) als de rij niet wordt volgemaakt de (bij mij) twee blokken links staan en daarna een leeg vlak (voor het derde blok).

Ik vind dat echt enorm lelijk. Is het mogelijk (nu al en heb ik het gemist) of wordt het mogelijk (ik hoop het) om de blokken in het overzicht te centreren zodat ze altijd symmetrisch onder de tekst (content, hoe je het ook wil noemen) van de pagina staan?

Overigens past "lijstweergave” niet bij mijn product en bij de pagina zodat dat in elk geval geen oplossing is.

Hartelijke groet,

Florent de keizer


1 reactie

Reputatie 7
Badge +16

Hi Florent,

Goede vraag. Ik heb op alle mogelijke knoppen geklikt, maar er is geen mogelijkheid om deze subpagina's te centreren. Ik neem het mee naar het productteam. Zou jij het ook willen doorgeven via feedback.mijnwebwinkel.nl?

Thanks! 

Reageer