Vraag

Header image

  • 27 February 2021
  • 9 reacties
  • 62 Bekeken

Reputatie 5
Badge +6

Klopt het dat de header image in een andere taal niet wordt meegenomen / gebruikt zoals deze is toegevoegd in de standaard taal ? Graag testen en in het geval van een bug oplossen.

zie: https://www.windsurferlt.shop/de_DE/

 


9 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Ik heb het gecheckt, maar ik zie wel de header in de Duitse shop. Jij inmiddels ook? Of begrijp ik het verkeerd?
Ik hoor het graag. 

Reputatie 5
Badge +6

Uiteindelijk heb ik voor de duitse variant dezelfde header image moeten uploaden …

Reputatie 7
Badge +16

Ah check, en je wilt een andere gebruiken? Kun je die afbeelding naar mij sturen (ebbe@myonlinestore.com)? Dan check ik het voor je. Het moet namelijk wel kunnen. 

Reputatie 5
Badge +6

Nee … ik wilde dezelfde gebruiken en standaard moet deze voor DE overgenomen worden avnuit NL … maar dat werkt niet … kleine bug in de software … ik kon mijn orginele NL header image niet vinden ...maar via omweg kon ik deze toch downloaden en uploaden voor DE … vandaar mijn melding.

Reputatie 7
Badge +16

Check, helder zo. Ik ga er een bug voor aanmaken. Bedankt voor de melding. 

Reputatie 5
Badge +6

Bedankt voor de service en meekijken van Support MijnWebWinkel … het was een cache probleem van de browser en de functionaliteit werkt nu goed.

Reputatie 7
Badge +16

Top, bedankt voor de terugkoppeling Marco! 

Reputatie 5
Badge +6

Ik heb nu een ander domein aan een andere taal kunnen hangen … opnieuw zie ik de header image niet … wat zien jullie voor: https://www.windsurferlt.eu/ en www.windsurferlt.shop ?

Reputatie 4
Badge +4

Ik heb je hiervoor even terug moeten zetten naar de ‘oude’ template instellingen. Je kan nu de Engelse taal selecteren en een nieuwe header achtergrond uploaden. In de nieuwe template instellingen wordt nog een taalselectie gemaakt.

Lukt het nu wel? 

Reageer