Vraag

Overschakelen van gratis webwinkel naar betalend met betaalproblemen als gevolg.

  • 22 September 2020
  • 1 reactie
  • 69 Bekeken

Beste,

Ik startte een tijd geleden een gratis webwinkel op mijnwebwinkel. Gezien ik geen reactie kreeg op deze webwinkel dacht ik van te upgraden naar een formule waar meer mogelijkheden aan verbonden waren zoals domeinnaam en meer producten. Gezien we maar een beperkt aantal producten aanbieden is een 25 tal reeds voldoende. Ik kwam uit op het pakket van 9€ per maand. Alleen de upgrade is voor dit pakket helemaal niet mogelijk waardoor de overstap voor een leek eerder moeilijk verloopt. Nu ontvangen we vandaag een mail van bill incasso waarbij  ipv de 9€ opeens 51.01€ dienen te betalen. Naast problemen die we hadden met een nieuwe laptop en officepakket, opnieuw een opdoffer van mijnwebwinkel.

Zijn er ondernemers die een soortgelijke negatieve ervaring met mijn webwinkel hebben en wat deden jullie hiermee? Het is ook geenszins mijn bedoeling om een normale betaling te ontlopen, een mailproblematiek lag hier aan de basis. 


1 reactie

Ik zou zeggen ga in gesprek met mijnwebwinkel. Het hier plaatsen lost de uitdaging niet op.

Als de grondslag een e-mail probleem is dan heeft dat lang geduurd er van uitgaande dat een incasso niet binnen 2 weken op de deurmat ligt.

Ga in gesprek dat is beter dan hier meningen vragen. 

Reageer