Vraag

Nieuwsbrief slecht leesbaar op mobiele telefoon

  • 23 November 2021
  • 3 reacties
  • 68 Bekeken

Hoi Ebbe,

 

De nieuwsbrief is slecht leesbaar op de mobiele telefoon. Wanneer ik van andere bedrijven een nieuwsbrief krijg hoef ik dit niet helemaal te vergroten. Bij mijn nieuwsbrief wel.

Deze heb ik in de module nieuwsbrief gemaakt. Wanneer ik het lettertype vergroot in de nieuwsbrief zelf, wordt dit niet mooi als je de mail op de pc leest. (de meeste mensen lezen hun mail op de  smartphone) Is dit normaal? Of is er een speciale tool voor?

Groeten,

Margriet van www.vindiklekker.net


3 reacties

Reputatie 2
Badge +3

Ik gebruik de nieuwsbrief van mww allang niet meer. 
totaal niet handig en erg omslachtig. 
Ik gebruik al jaren mailchimp. Heel handig in gebruik en werkt op verschillende devices. 
 

Reputatie 7
Badge +9

Ik zou ook kiezen voor Mailchimp, gebruik ik zelf ook. Daar heb je veel meer vormgevingsmogelijkheden. :wink:  Je kunt de mensen wel gewoon laten aanmelden via je webshop, maar vervolgens voeg je hun e-mailadres dan toe aan je contactlijst in Mailchimp. Zo doe ik het in ieder geval. :blush:

Reputatie 5
Badge +6

Goedemiddag!

het klopt inderdaad dat onze nieuwsbriefmodule wat beperkter is dan bijvoorbeeld Mailchimp of andere nieuwsbrief tools. Als je daar nog niet aan toe bent, dan zou je ons blog er eens bij kunnen pakken:  https://www.mijnwebwinkel.nl/blog/haal-alles-uit-onze-nieuwsbriefmodule-7-tips
Wellicht heb je wat aan deze tips om nóg meer uit de nieuwsbriefmodule te halen.

Reageer