Beantwoord

Webshop testen voor ik online ga

  • 2 December 2020
  • 4 reacties
  • 141 Bekeken

Badge

Hoi allemaal! 
Stiekem al onwijs veel gebruik gemaakt van dit handige forum, maar heb nu een vraag waar ik het antwoord nog niet van heb kunnen vinden. 
Ik zou graag mijn webshop willen testen voordat ik online ga. Wat ik daarmee bedoel is; bij mezelf bestellen en betalen, om te checken of alle automatische mails zijn zoals ik wil, of de betaling goed gaat en of myparcel goed werkt. Nu wil me dat niet lukken, en ik denk dat dit komt omdat de webshop nog offline is. 
Moet ik hiervoor perse online zijn? Of is hier nog een andere manier voor? 
Groetjes Adriëlle 

icon

Beste antwoord door Nanaas 2 December 2020, 11:01

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +9

Je kunt in ieder geval voor het testen van je betaalmethode een test-key krijgen bij je betaalprovider. Dan kun je testen zonder dat je daadwerkelijk geld betaald. :wink:

Kun je niet testen wanneer je gewoon ingelogd bent, ondanks dat de webshop op ‘gesloten’ staat? Anders zou ik gewoon even je shop open gooien en een testje doen. Kans lijkt me niet groot dat je meteen overladen wordt hoor. :blush:

Badge

Dankjewel voor je reactie! Kan natuurlijk inderdaad gewoon even online gaan om te testen. Inmiddels geprobeerd, maar nu kwam ik erachter dat het probleem helemaal niet ligt bij het ‘gesloten’ zijn. Ik liep namelijk gelijk al vast bij het betalen met Ideal. Hierbij kan ik geen bank kiezen! Dit is zowel offline als online een probleem, en ik zag op dit forum dat ik daar niet de enige ben. Heb alleen de oplossing nog niet kunnen vinden, dus mocht iemand dat weten :) 

Reputatie 7
Badge +16

Hi @Thuismusje, dit lijkt te komen doordat de gesloten versie nog is opgeslagen in de cache (geheugen). Als ik een andere browser bekijk of een incognito tabblad is er geen probleem. Jouw klanten zullen dus ook geen problemen ervaren. Om het voor jou op te lossen moet je de cache legen. Hier lees je hoe je dat per browser doet. 

Groet,
Ebbe

Badge

Gelukt! Dankjewel :)

Reageer