Update: Instagram Feed

  • 28 mei 2021
  • 1 reactie
  • 88 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Community Manager
  • 1791 reacties

Een wens van vele van jullie is het plaatsen van een Instagram Feed. Dat is vanaf vandaag mogelijk:tada:

Met behulp van SnapWidget toon jij je Instagram post op elke willekeurige pagina in je shop. Je hoeft dus niet meer zelf handmatig de afbeeldingen aan te passen, dat gaat allemaal automatisch:sunglasses: SnapWidget biedt meerdere opties. Een gratis of een betaald account. Je kunt op hun site kijken welk pakket het beste bij jou past. 

Hoe stel je het in?

Op onze website hebben we een handleiding geplaatst, deze vind je hier. Heb je liever een instructievideo? Laat het mij dan weten, dan ga ik die voor jullie maken. 

Lukt het je niet om de Instagram feed zelf te installeren? Voor slechts €32,50 stellen wij 'm voor je in. Neem hiervoor contact op met support :point_right:info@mijnwebwinkel.nl

Deel je shop

Ik ben natuurlijk benieuwd hoe de widget er in jullie shop uitziet. Heb jij de widget in je shop geplaatst? Deel je shop dan in een reactie zodat we deze allemaal kunnen bekijken en wie weet kunnen delen:wink:

 

 

 


1 reactie

Reputatie 6
Badge +8

Ik heb 'm zojuist geplaatst, wel nog de gratis versie - ik wil het nog even uittesten. :blush:  https://www.nanaas.nl/

Omdat ik een gratis versie heb, worden de afbeeldingen ook naast elkaar getoond nog op mobiel, waardoor het wat klein is. En nadeel is dat het doorlinkt naar SnapWidget, in plaats van automatisch naar je Instagramaccount. Dat verhelp je door een betaald abonnement te nemen.:wink:

Wel heel blij met deze optie! Wordt het toch dynamischer van. :blush:

Reageer