SEO-content: de manier om als kleine ondernemer vindbaar te zijn

  • 5 april 2021
  • 0 reacties
  • 40 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Community Manager
  • 1620 reacties

April is SEO maand bij Mijnwebwinkel. De hele maand lang delen wij blogs, podcast en organiseren wij een webinar over SEO. De blogs worden geschreven door SEO-experts van Drive Thru digital.

Het eerste blog is inmiddels online gezet. Hierin wordt ingegaan op wat content nou precies is en waarom dat nou juist zo belangrijk is voor je vindbaarheid. Wil je weten hoe je goede content schrijft? Lees dan vooral het blog. Hierin worden namelijk tips gedeeld die je meteen kunt toepassen, zodat ook jij een hoge ranking haalt bij Google. Verder wordt er ingegaan over ‘de kracht van lokale SEO-content’. Dit is met name interessant voor als je een fysieke winkel hebt. Lees snel het blog om erachter te komen hoe dit precies werkt. 

 

Gratis SEO-webinar
Wil je mee te weten komen over SEO? Schrijf je dan in voor het gratis webinar. SEO-expert Anne gaat tijdens dit webinar dieper in op de 3 seo pijlers en hoe je deze succesvol toepast op jouw webshop. Ook is er ruimte om live vragen te stellen en je ontvangt een handige SEO-checklist. Aanmelden doe je hier.


0 reacties

Geen reactie

Reageer