Vraag

Welke kassalade kan ik gebruiken?

  • 8 June 2021
  • 3 reacties
  • 38 Bekeken

Badge

Hi, ik ben druk bezig de hardware te verzamelen die ik kan gebruiken met de kassa app. Nu zit ik een beetje met de kassalade. Er wordt geadviseerd een APG Vasario startend met artikelnummer/sku VB320 te nemen. Dit kreeg ik als antwoord op de site waar ik wil bestellen:

‘Het belangrijkste is dat de kassalade een 24Volts lade is en een connectie heeft (RJ11) voor aan de bonprinter. Ik zie dat mijnwebwinkel inderdaad de Vasario adviseert, maar meestal maakt het qua kassalade niet uit welke u neemt. Zou u anders bij Mijnwebwinkel kunnen vragen of het perse de Vasario moet zijn, of dat het ook een andere electrische lade mag zijn (met dezelfde specificaties). Want de Vasario is een stuk duurder’

Dus mijn vraag is: Wat gebruiken jullie?

 


3 reacties

Reputatie 7
Badge +16

@CountryatHome @Michel vG Gebruiken jullie een Kassalade en zo ja, welke?

Deze gebruiken we, toen we begonnen met de kassa-app. een complete set aangescahft van bonprinter, kassalade en ipad-houder. We hebben de lade trouwens niet gekoppeld, ooit was de knop in de app verdwenen ‘open kassalade’ en sindsdien openen we deze handmatig. 

Reputatie 7
Badge +8

Wij gebruiken de star tsp654IIBI-24BT printer met de cb-2002UN kassa lade. Die heb ik toen bij idpos besteld. Kregen we meteen 2x  een hele pallet printers. 😁 wel weer op laten halen. 

Reageer