F.A.Q.

Guidelines

  • 20 February 2020
  • 2 reacties
  • 266 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Super user
  • 2858 reacties

Welkom op de community van Mijnwebwinkel. De community is een plek voor alle leden van Mijnwebwinkel. Hierin kun je alles vragen en antwoorden wat je maar wilt, als het maar met respect gebeurd. Daarom hebben we deze richtlijnen opgesteld, zodat het voor niemand een verrassing is.

Ben lief
Goed, lief doen hoeft natuurlijk niet per se, respectvol wel. Een pittige discussie mag ook altijd plaatsvinden. Maar racisme, sexisme, beledigingen, bedreigingen en noem maar op worden niet getolereerd. Ga dus altijd respectvol met elkaar om. 

Accountnaam
Wij houden van een persoonlijke aanpak en hopelijk jij ook. Anoniem reageren is daarom niet toegestaan. Een accountnaam met sexuele, racistische, beledigende teksten is niet toegestaan. 

Geen commerciële doeleinden
De community is niet bedoeld voor commerciële doeleinden. Dit wordt dan ook niet toegestaan. Natuurlijk vinden we het super leuk om te weten van welke webshop je bent, graag zelfs. Je mag je eigen webshop ook als voorbeeld gebruiken. Adverteren met je webshop en/of producten is niet toegestaan. 

Deel geen privé informatie
Hiermee bedoelen we privé e-mail adressen, telefoonnummers Et cetera. Als je elkaar wil bereiken dan kan dat via een Direct message (DM). De community is namelijk openbaar. 

Blijf on-topic
Houd er rekening mee dat wanneer je antwoord geeft op een vraag, deze ook betrekking heeft tot de gestelde vraag. Wil je off-topic gaan, hartstikke gezellig, maar maak dan een nieuw topic aan. 

Moderator
De moderators van de community behouden altijd het recht om content te wijzigen of te verwijderen of om individuele gebruikers te verwijderen. Mocht dit het geval zijn, dan word je hiervan altijd op de hoogte gesteld. Je kunt hierover niet in discussie gaan met de moderators. 


2 reacties

Ik heb me net aangemeld voor deze community!
Ik ben Teresa Limburg, webwinkeleigenaar van Kreatrees.

Dit is een goed initiatief om zo contact te onderhouden met andere webwinkeliers!

 

De komende tijd ga ik hier zeker gebruik van maken!

 

Groetjes,
Teresa

 

 

Reputatie 7
Badge +16

Cool @Kreatrees , welkom! Dan gaan we jou de komende tijd vaker zien, gezellig :sunglasses:

Reageer