Beantwoord

mail werkt niet?

  • 17 November 2022
  • 4 reacties
  • 123 Bekeken

Klopt het dat de mail niet werkt? Ik kan geen mail kon ophalen via mijn mailprogramma en inloggen via https://webmail.myonlinestore.com/  werkt ook niet.

 

 

icon

Beste antwoord door Mike 17 November 2022, 16:13

Bekijk origineel

Onder dit topic kunnen geen reacties worden geplaatst.

4 reacties

Reputatie 4
Badge +5

Hoi Alicia,

 

De webmail is bereikbaar via https://webmail.mijnwebwinkel.nl, en niet via https://webmail.myonlinestore.com. Kun je daarop wel inloggen?

Wat voor e-mailprogramma gebruik je? En wat is de foutmelding die je ontvangt bij het ophalen en/of verzenden van je mail?

Als je met de bij jou bekende gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord niet kunt inloggen op https:/webmail.mijnwebwinkel.nl, adviseer ik je om even contact op te nemen met mijn collega’s van Customer Care.

Het is gelukt via de link die jij mij gaf :) Bedankt.
Misschien handig om dit ook gelijk aan te passen in de mails die jullie naar nieuwe klanten sturen. In de mail die ik kreeg stond namelijk deze inlog link voor de webmail: https://webmail.myonlinestore.com
 

Reputatie 4
Badge +5

Goeie tip, @Alicia! Ik ga het doorgeven voor je.

Reputatie 7
Badge +10

Ik kreeg gisteren en vandaag ook geen mails binnen. Nu had ik een filter ingesteld, dat werkte prima om dat ik dat door meerdere andere email accounts getest had. Tot donderdag morgen werkte dat dus. Maar nu merk ik dat nu ik (toevallig) bij het uit schakelen van het filter dat de mails nu wel vertraagd binnen komen. Zou dat kunnen komen door het filter @Mike En heb hem nu weer ingeschakeld en ik krijg direct ook geen mails meer binnen.