Wat vinden jullier van mijn shop?

  • 17 March 2020
  • 8 reacties
  • 262 Bekeken

Reputatie 3
Badge +2

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn winkel vinden. Je kunt heb bekijken op www.baddecision.works.


8 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Toffe shop Johan, goed bezig! Ik ben vooral onder de indruk van je dropdown menu en het taalelement :ok_hand: Kijk nog wel even naar de omschrijving bij verschillende projecten:sweat_smile:

Reputatie 3
Badge +2

Thanks Ebbe!

Dat menu en die taalswitch heb ik kunnen pimpen met de Custom CSS functie die je in je premium pakket hebt. Gelukkig ben ik goed met HTML en CSS :)

Badge

Even een kijkje genomen :wink:

Ziet er netjes en overzichtelijk uit, no nonsens :ok_hand:

Mooie shop hoor, duidelijk en wekt bij mij ook interesse waardoor ik blijf kijken en klikken!  Mooie combinatie van (auto)techniek en design. En: leuk om te lezen hoe je Bad Decision Works bent begonnen. Groetjes Denise

Reputatie 3
Badge +2

Thanks Peggy en Denise 

Reputatie 1

Hallo Johan,

Mooie shop en een goede basis. Ik weet niet precies hoe je aan klanten komt, weten ze je al te vinden of is het van mond-tot-mond reclame ? De reden dat ik het vraag is omdat je site op SEO (zoekmachine optimalisatie) nog wat verbeterd kan worden. Denk hierbij aan meer teksten bij je producten en zorgen voor interne link. Probeer ook iedere maand aan linkhuilding te doen. 

Succes!

Reputatie 3
Badge +2

Bedankt voor je advies, Patrick. Ik moet inderdaad nog eens goed kijken naar mijn teksten. Ik heb bij sommige zelfs nog per ongeluk lorem ipsum staan.

Ik krijg de meeste klanten via Instagram en mond-tot-mond reclame. Het is een behoorlijk niche product wat ik maak en dat gaat snel rond in het Volvo wereldje.

Ik moet ook niet té veel reclame maken op dit moment omdat ik nog druk bezig ben een voorraad aan te leggen van mijn producten. Da's het nadeel van mijn producten, alles is heel arbeidsintensief. Ik ben gemiddeld een week bezig om een product te maken.

Zodra ik wat voorraad aangelegd heb en een piek in mijn bestellingen aan kan ga ik keihard aan het marketen :)

Reputatie 1

Ok succes, hou er wel rekening mee dat SEO (zoekmachine optimalisatie) zeker wel een paar maanden duurt.

Reageer