F.A.Q.

Zo voeg je downloadbare bestanden toe

  • 19 maart 2020
  • 1 reactie
  • 128 Bekeken

Reputatie 7
Badge +4
  • Community Manager
  • 898 reacties

Soms is het handig - of zelfs verplicht - dat je aanvullende informatie bij producten of op pagina's plaatst. Denk bijvoorbeeld aan handleidingen, instructies en productfolders. Lees verder om erachter te komen hoe je dit in je shop fixt. 

Juridsche documenten is the place to be

In de beheeromgeving voeg je de .pdf bestanden toe die klanten kunnen downloaden. Dit doe je via ‘juridisch/juridische documenten’ . 

Klik op de knop 'Kies een bestand' en selecteer vervolgens het document dat je wil uploaden en klik op 'toevoegen'. Hier kun je maximaal 5 PDF-documenten uploaden met een bestandsgrootte tot maximaal 2 MB. Heb je een meertalige winkel? Dan kun je per taal 5 documenten uploaden.

Via de linkknop achter het document dat je hebt geüpload, kun je de URL naar het document kopiëren. Die kun je vervolgens gebruiken als link in je footer, een pagina of artikelomschrijving. Makkelijk, toch?

 

Heb je meer dan 5 bestanden?

In dit geval zijn externe clouddiensten de oplossing. Externe clouddiensten gebruik je ook als je bestanden groter zijn dan 2mb. Voorbeelden van clouddiensten zijn Google Drive en Dropbox. Voor deze diensten heb je wel een account nodig. 

 

Let op: Omdat Google Drive een cloudopslagdienst is die niet word beheerd door Mijnwebwinkel, kunnen wij geen garantie geven voor de opslag, back-up, rechtmatigheid en geldigheid van de link. Voor meer informatie hierover, verwijzen we je graag de aanbieder van de cloudopslagdienst.


1 reactie

Reputatie 5
Badge +2

Toch zou het wel ideaal zijn dat je in het mww systeem bij extra velden een downloadbare knop/link zou kunnen plaatsen. Dan heb je het ook altijd netjes en altijd op de juiste plek staan in je shop. We hebben bij elk artikel een handleiding. Ik heb dit ook als suggestie in de roadmap aangegeven. Dit zijn juiste de dingen die net het verschil maken.

 

mvg Robert,

powerfulproducts.nl

Reageer