Vraag

Witruimte menu verkleinen?

  • 1 November 2021
  • 3 reacties
  • 64 Bekeken

Badge

Hallo allemaal,

Vraagje, is de witruimte in je menu ook te verkleinen? Zie bijgevoegde foto. De ruimte tussen de verschillende subpagina's vind ik aan de grote kant. Ik zou dit graag iets dichter op elkaar willen hebben. De onderste pagina's vallen ook weg en zijn dus niet zichtbaar. Is dit mogelijk?

 

Gr. Daan 

 


3 reacties

Reputatie 5
Badge +6

Hoi Daan!

Goeie vraag en ik snap de wens zeker, maar op dit moment is dat niet mogelijk. Je mag deze suggestie op https://feedback.mijnwebwinkel.nl/ plaatsen. Andere gebruikers kunnen op deze manier hun stem daar ook op uitbrengen, zodat de kans groter wordt dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt. 

Reputatie 2
Badge +1

Hallo allemaal, dit zou ik ook graag willen, bij mij komt ook niet alles in beeld.

Reputatie 7
Badge +9

Hallo allemaal, dit zou ik ook graag willen, bij mij komt ook niet alles in beeld.

@M.Hartman @DaanHoppiness maken jullie gebruik van het PREMIUM account? Daar kun je namelijk met custom CSS ook e.e.a. aanpassen, zie hieronder de reactie van Ebbe uit een ander topic:

 

Ik ga wat voorbeelden bij elkaar zoeken. Ik heb er alvast 1. Dit gaat over het dropdownmenu in het navigatiemenu. Dit geldt voor als je het navigatiemenu in de horizontale balk hebt geplaatst. Standaard worden de subpagina's onder elkaar getoond. Je kunt ze met CSS in de breedte tonen. Deze shop heeft dat toegepast → https://www.kappersspullen.com/ 

 

Reageer