F.A.Q.

WhatsApp klik en chat, zo stel je het in

  • 31 March 2020
  • 27 reacties
  • 1617 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Community Manager
  • 2858 reacties

Gebruik je WhatsApp als communicatiekanaal met je klanten? Dan is het misschien mega handig om het icoontje, die je bijvoorbeeld in je footer hebt staan, klikbaar te maken. Je klanten klikken op het icoontje en de klant kan met jouw appen.

Je eigen link maken

Om deze optie te gebruiken moet je een eigen '’WhatsApp'’ link aanmaken. Hiervoor surf je op internet naar de volgende link: https://wa.me/<number> Op de plek waar nu <number> staat voer je jouw eigen nummer in, in Internationale notatie. Je begint dus met 31 (voor Nederland) en voert daarna zonder de 0 jouw telefoonnummer in. 

Voorbeeld

https://wa.me/31612345678 

Link plaatsen

Het enige wat je nu nog moet doen is de gemaakte link koppelen aan het WhatsApp icoon. Hoe je dat doet wordt hier besproken.

Succes! 


27 reacties

Reputatie 5
Badge +7

Dat hebben wij niet bij ons kom je direct op je echte WA

 

@powerfulproducts.nl op jullie manier is het mij ook gelukt maar dan wordt de whatsapp op de mobiele versie niet weergegeven.

@Humiez volgens mijn is het 2 weken gratis en daarna een abonnement van minimaal € 15,- per maand.

Ik ben er ook bang voor maar dat zie ik dan over een week ongeveer. Anders doen ik hem er gewoon afhalen.

Reputatie 2
Badge +2

Ik heb bij futy.io nagevraagd hoe het zit qua kosten en kreeg onderstaande als reactie.

 

Omdat we je graag kennis laten maken met de waarde van de Futy Leadbot, krijg je van ons automatisch het Standaard pakket 14 dagen gratis! 🎉

 

Wanneer je in deze 14 dagen geen pakket kiest, wordt je account na de proefperiode automatisch omgezet naar de gratis versie.

Reageer