Vraag

Instagram taggen en domeincontrole?

  • 21 October 2020
  • 0 reacties
  • 84 Bekeken

We hebben een domein op mijnwebwinkel gekregen en produkten toegevoegd aan een facebook winkel met verwijzing naar de pagina op webwinkel. Dat werkt allemaal mooi maar we willen ook graag onze produkten op Instagram kunnen taggen. De koppelingen zijn gelegd en Instagram ziet onze produkten zoals in de winkel op Facebook aangemaakt maar allen, op één (de eerst aangemaakte), zijn greyed out en kunnen niet gekoppeld worden aan de foto op Instagram. Iedere keer geeft Instagram dezelfde melding dat ons domein niet overeenstemt met het geselecteerde domein op facebook?!

In Facebook bedrijfsinstellingen staat ramblingrose.be ipv www.ramblingrose.be maar toevoegen van www.ramblingrose.be mag niet want die bestaat al. Domeinverificatie kan niet omdat wij geen toegang hebben vanuit mijnwebwinkel (kan geen header aanpassen of een configuratiebestandje uploaden).

Hoe kunnen wij dit probleem oplossen? Via Instagram krijgen we altijd veel response en het is eigenlijk wel essentieel als wij daar onze produktfoto's kunnen taggen en koppelen aan onze webwinkel!


0 reacties

Geen reactie

Reageer