Beantwoord

google maps distributors

  • 24 June 2020
  • 3 reacties
  • 95 Bekeken

Reputatie 5
Badge +8
  • Super user
  • 263 reacties

We zijn op dit moment in onderhandeling om onze producten ook aan te bieden via retailwinkels . Op onze website willen we via google maps deze winkels laten zien.

Is er een beschrijving hoe je maps op een pagina kunt toevoegen, en hoe je dan in je maps de namen en adressen kunt toevoegen?

 

icon

Beste antwoord door Ebbe 25 June 2020, 11:29

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Hi @evv, Een echte koppeling met Maps is er niet. Je kunt dan wellicht beter een screenshot van Google maps maken en deze linken naar jouw lijst met opgeslagen adressen. 

Om in maps adressen toe te voegen moet je ingelogd zijn bij Google. Vervolgens klik je rechts op de drie streepjes die onder elkaar staan. In de lijst die je ziet klik je op ‘Mijn plaatsen’ en daarna op ‘opgeslagen'. Bij ‘opgeslagen’ zie je een blauwe knop met een +, hier klik je op om een nieuwe lijst aan te maken. Hier voeg je alle adressen toe. 

Zodra je alle adressen hebt toegevoegd klik je 2x op het pijltje naar links. Je gaat dan terug naar ‘Mijn plaatsen’. Daar klik je jouw lijst aan om de deelbare link op te halen, dat icoontje ziet er zo uit:

Deelbare link icoon

Dan ben je klaar. Deze link kun je gebruiken op je shop. Succes! 

Reputatie 5
Badge +8

Hallo Ebbe - het werkt perfect

Heb 1 totaaloverzicht in google maps. heb voor alle verkooppunten nu een (niet te kopen) artikel aangemaakt met link per verkooppunt

Reputatie 5
Badge +8

thks :-)

Reageer