Vraag

Zoekwoorden in Google

  • 8 February 2022
  • 2 reacties
  • 56 Bekeken

Als je de naam van mijn webwinkel googelt kom je meteen bij mij terecht. Als ik één van mijn meest gekochte producten google namelijk ‘handgemaakte babynestjes’ kom ik nooit in het overzicht. 
Kan iemand me een duidelijk stappenplan geven hoe ik dit gedaan krijg? 
De metadata en titel staan overal ingevuld. 

Bedankt! 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +9

Je vindbaarheid heeft o.a. te maken met hoeveelheid concurrentie, hoe up-to-date je je website houdt, zoekwoorden die je gebruikt e.d. Een specifiek duidelijk stappenplan is er niet, maar je kunt je SEO wel zelf verbeteren. Lees hier meer: https://www.mijnwebwinkel.nl/blog/hoger-google-seo-op-je-webshop-toepassen

Reputatie 3
Badge +3

Hoi Jolein,

Als je via google gevonden wilt worden op de zoekterm “handgemaakte babynestjes” dan dien je dit woord te gebruiken in je tekst op de pagina die je graag getoond wilt hebben.

Ik zie het zoekwoord bijvoorbeeld niet terug komen op je pagina https://www.joliencouture.be/c-5588428/babynestjes/

Om je organische google verkeer te verbeteren is het goed om ten minste de Google search console tool te gebruiken. Hierdoor krijg je meer inzicht in hoe je gevonden wordt en kun je testen of je pagina geïndexeerd is voor Google Search. » https://search.google.com/search-console/about

Als je nog meer wilt verdiepen in SEO dan zijn er ook fijne andere tools zoals bijvoorbeeld Ubersuggest. Als je meer verkeer op je website wil is dit zeker een aanrader.

Succes! 

 

 

Reageer