Webhook

  • 24 June 2020
  • 2 reacties
  • 81 Bekeken

Momenteel ondersteund Mijnwebwinkel nog geen webhooks, het doel daarvan is dat er een webadres ingevoerd kan worden bij instellingen die aangeroepen wordt als er een order is geplaatst.

 

Op die pagina heb je de vrijheid om vervolgacties uit te voeren op basis van de inhoud zoals bijvoorbeeld een printer aansturen!


2 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Hi @Everterstraat, Zou je het - voor mij - iets kunnen verduidelijken? Ofwel, aan kunnen geven wat de exacte meerwaarde van webhooks is voor jullie als webwinkelgebruikers? 

Thanks!

Wat het voor ons zou betekenen kan ik wel aangeven. Op dit moment doet onze software iedere paar minuten een aanroep naar de API van MijnWebwinkel of er nieuwe orders zijn. Deze techniek noemen we polling. Zodra er een nieuwe order is wordt de pakbon uitgeprint. Onze pakbon is door onszelf ontworpen en voorzien van meer info over de betaalstatus, ophalen ja/nee en of het om een nieuwe klant gaat. 

Zodra het mogelijk is om met webhooks te kunnen werken, gaan wij naar de cloud met deze oplossing. Dan roept de MijnWebwinkel API onze API aan als er een nieuwe order is en scheelt dat traffic. 

 

Reageer