Vraag

Probelmen inloggen met verschillende browsers.

  • 25 September 2020
  • 4 reacties
  • 81 Bekeken

Dag dames en heren.

Ik heb een probleem met het inloggen op mijnwebwinkel. Het moet aan mijn computer liggen aangezien het geen probleem geeft op een andere computer. Ik heb een mac. In chrome kan ik helemaal niet inloggen hij wist gewoon simpel mijn gebruikersnaam en wachtwoord en doet niks. In safari kom ik er wel in maar dit is een verkeerde weergave van de site in alleen tekst. (zie foto). Na twee keer telefonisch contact te hebben gehad met mijnwebwinkel heb ik firefox gedownload en hier kom ik er wel normaal in. Maar soms geeft ook deze een foutmelding. ( zie foto)

Ik heb een aantal dingen geprobeerd (met mijn beperkte computer kennis);

Ik heb mijn computer opgeschoond. Geheugenruimte vrij gemaakt. Cache geleegd. cookies gewist . schijfhulpprogramma eroverheen laten gaan. clean my mac eroverheen laten gaan. Tijd en datum op Europa gezet. Gekeken naar de certificaten. (Ik heb zo’n vermoeden dat het hier aan ligt maar ik zie niks vreemds.) Kortom... help! 

Vriendelijke groeten, Eva Theuerzeit

 


4 reacties

Ps. ik werk op een versie OS X 10.9.5 volledig geupdated en weet dat deze verouderd is maar het heeft me tot nu toe geen problemen opgeleverd. Zou het eventueel zo kunnen zijn dat het hier aan zou liggen en ik rigoureus een nieuwe computer zou moeten hebben?

Reputatie 7
Badge +16

Hi Eva,

Ik ben er een beetje bang voor, maar wil dit nog verder uitzoeken. Heb je toevallig ook de browser versie? Dat kun je opvragen door naar deze site gaan → https://www.whatsmybrowser.org/

Groet,
Ebbe

Dag Ebbe,

de browsers zijn Firefox 78, Safari 9 en Chrome 65.

Bedankt voor het meedenken.

Vriendelijke groeten,
Eva

Reputatie 7
Badge +16

Hi Eva, 

Ik ben bang dat daar het probleem zit. Inmiddels zit bijvoorbeeld Chrome al op versie 85. Bij dergelijke oudere versies kan het voorkomen dat deze niet meer meekunnen in de nieuwe techniek. Ontwikkelaars van deze browsers voeren hier ook geen bugfixes meer uit, waardoor de browser uiteindelijk niet meer werkbaar is. Vanuit MWW kan ik je hier geen oplossing voor bieden.

Groet,
Ebbe

Reageer