Vraag

Overzicht wanneer wat in welke periode is verkocht

  • 22 January 2021
  • 6 reacties
  • 131 Bekeken

Is het op enige manier mogelijk om in te zien welke producten en aantallen je heb verkocht in een bepaalde periode? Gewoon een totaal van vorige week, maand of tussen bepaalde data.

We willen de verkoopcijfers vergelijken van bepaalde producten en productgroepen over de afgelopen jaren.

 

Lukt dit binnen mijnwebwinkel? 


6 reacties

Reputatie 5
Badge +7

nee helaas niet, er is al wel een verzoek ingediend om deze rapportage (zo snel mogelijk ) toe te voegen.

Wellicht dat je er je stem op kunt uitbrengen zodat hij weer een stapje naar boven gaat in de prioriteitenlijst :-)

en er is ook geen manier om orderegels in Excel te importeren? Dan kunnen we in ieder geval zelf aan de slag…...

Badge

Het enige wat je hebt is in het dashboard het aantal orders (orderoverzicht) waar je een tijdvak kunt instellen en het orderoverzicht kunt exporteren. 

Groetjes, 

Reputatie 7
Badge +16

Deze informatie is uit Google Analytics te halen. Ik verwacht niet dat wij dit gaan bouwen. Wij gaan het nooit beter krijgen dan hoe Google Analytics dit toont. Als de e-commerce module is ingeschakeld kun je precies analyseren welke producten het beste verkopen, op welk tijdstip dit is etc. Meer informatie hierover lees je hier → https://www.think-online.nl/webshop/e-commerce-tracking-instellen-in-google-analytics/#:~:text=In%20Google%20Analytics%20kun%20je,gegevens%20doorgestuurd%20naar%20Google%20Analytics.

Badge

Is het mogelijk om een eenmalige datadump te krijgen, om zelf te analyseren? Bijvoorbeeld welke regio welk soort producten het beste verkoopt? of welke regio meeste omzet genereert?

Reputatie 7
Badge +16

Hi @jackip, een datadump kunnen we je niet bieden. Maar in tegenstelling tot wat ik een jaar terug in dit topic heb geplaatst, gaan we daadwerkelijk aan de slag om meer inzichten te bieden. We zijn momenteel aan het onderzoeken welke inzichten we kunnen tonen. We gaan ons best doen om het dit jaar nog aan te kunnen bieden. Wordt vervolgd. 

Reageer