Vraag

koppeling mijnwebwinkel e-boekhouden

  • 26 april 2021
  • 2 reacties
  • 49 Bekeken

Reputatie 1
Badge +2

Goedenavond,

Ik gebruik nu een jaar webwinkelfacturen voor de koppeling met e-boekhouden. Het bevalt mij op zich goed en nu werdt mij gevraagt om het weer met een jaar te verlengen. Nu zat ik eens te googlen of er nog evt. andere opties zijn en kwam ik uit bij combidesk, die ook wel wat goedkoper is. Ik vroeg mij af of iemand hier ervaring mee heeft of er nog andere goede opties zijn of dat ik beter bij webwinkelfacturen kan blijven.

Graag hoor ik jullie ervaring/mening/tips…

Bedankt alvast!


2 reacties

Reputatie 4
Badge +6

Ik zit inderdaad bij Combidesk i.c.m. E-Boekhouden en dit werkt gewoon prima. Ik kan het niet vergelijken met Webwinkelfacturen maar Combidesk was een heel stuk goedkoper (60 euro per jaar geloof ik). De eerste maand is sowieso gratis, je zou daarmee kunnen kijken of het iets is en of je verschil merkt. In mijn geval worden de facturen netjes ieder uur ongeveer gesynchroniseerd.

Reputatie 1
Badge +2

@Goedhoesje.nl  super bedankt voor je reactie. Is inderdaad €60,- goedkoper! Webwinkelfacturen werkt op zich prima, is wel wat verouderd heb ik het idee. Ook de orders naar België etc worden niet verwerkt door webwinkelfacturen omdat de BTW ontbreekt omdat ik mee doe aan de KOR (kleine onernemersregeling) die moet ik dus handmatig verwerken in e-boekhouden. Ik weet niet of combidesk dat wel doet.

Ik ga toch proberen of combidesk wat voor me is!

Groetjes!

 

Reageer