Vraag

Keuzelijst staat door elkaar

  • 13 September 2022
  • 4 reacties
  • 66 Bekeken

Reputatie 2
Badge +3

Ik merk dat de maten die wij hebben ingevoerd bij een keuzelijst ineens door elkaar staan.
Dit was nooit het geval.
Bijvoorbeeld: maat 44 staan nu helemaal onderaan ipv bovenaan en bij maat 104 staat deze ineens bovenaan.
Is er een storing aan jullie kant?
Zo ja kunnen jullie hier een update van geven en aangeven wanneer dit weer normaal werkt?!


Onder dit topic kunnen geen reacties worden geplaatst.

4 reacties

Reputatie 7
Badge +8

Je kunt verschillende sorteeropties kiezen bij een keuzelijst. Als je geen gekke dingen wilt kun je hem op handmatig zetten en dan de opties naar de goed plek schuiven.

Reputatie 2
Badge +3

Het is niet zo dat ik niet weet hoe het werkt maar dat ineens de volgorde is gewijzigd zonder dat wij hier iets aan hebben gedaan.  Ook staat de volgorde gewoon goed in onze keuzelijst. Dus het lijkt mij een bug of iets aan de kant van mww. 

Ook ik constateer dat AL mijn keuzelijsten van volgorde zijn gewijzigd!!! @Michel vG in de keuzelijst staan de keuzes op de juiste volgorde maar deze worden in eens niet meer in deze gekozen volgorde weergegeven op de website. Op geen mogelijkheid kun je dit dus zelf aanpassen en zit er iets bij jullie niet oke #bug. Graag ook met spoed aandacht hier voor, aangezien dit voor de klanten ontzettend onduidelijk  is en mij dit bestellingen gaat kosten ;.(((((

 

Reputatie 4
Badge +7

Goedemiddag,

We hebben dit probleem inmiddels gemeld bij onze ontwikkelaars en dit zal met de juiste prioriteit opgelost worden. We hebben hierover ook een melding geplaatst op het dashboard. Zodra het opgelost wordt zullen we jullie via het dashboard op de hoogte houden. Excuses voor het ongemak!