Vraag

Gefilterde inhoud als pagina inhoud en of in navigatie menu

  • 23 July 2023
  • 2 reacties
  • 33 Bekeken

Wij zijn vooral voor de filters geüpgraded naar premium., maar lopen tegen wat problemen aan.

Hoe kunnen we gefilterde inhoud op een pagina krijgen of onder een link in het menu?
Als voorbeeld: we willen een filter Sale met de opties Standaard en Sale aan de artikelen toevoegen. In het navigatiemenu zouden we graag een Sale link plaatsen met als inhoud de alle artikelen met de optie Sale geselecteerd.

De filters aanmaken en de URLmaken voor de gefilterde inhoud is niet lastig, echter hoe krijgen we de inhoud in een pagina of in het menu?

Dit is een voorbeeld over Sale en geen Sale maar kan op diverse eigenschappen van het product toegepast worden natuurlijk zoals maat, materiaal, enz.

 

 


 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Hi,

Daarvoor gebruik je beter geen filters. Er is een optie in de beheeromgeving op producten op meerdere pagina's te plaatsen. In het navigatiemenu worden alleen pagina's getoond. Je kunt dus het beste een pagina sale aanmaken en daar producten op plaatsen. Hoe je producten op meerdere pagina's plaats lees je hier:

 

Mocht je toch de filter URL willen gebruiken, dan kun je daar een snelkoppeling van maken. Maar let op, deze worden niet in het navigatiemenu geplaatst. Daarin worden alleen pagina's geplaatst die je in de beheeromgeving aanmaakt. Vandaar mijn eerdere advies. 

 

Hoi Ebbe,

Dat is wel erg jammer. Met filters kun je zoveel makkelijke indelingen maken.

Als we in ons geval een filter maken voor een merk handschoen in een bepaalde maat en misschien een bepaalde eigenschap en we maken daar een koppeling van dan worden alle handschoenen beschikbaar in die maat getoond. Als we met links werken niet. Dan worden ook de niet beschikbare items getoond. 

Wil ik in een bepaald seizoen een eigenschap uitlichten, dan is een url maken zo gebeurd. De eigenschappen zijn immers al ingevuld bij het artikel. Als we dan een pagina moeten maken en alle items via een link moeten plaatsen kost dat een dag.

Bij het aanmaken van een artikel kost het iets meer tijd, maar uiteindelijk scheelt het bergen werk qua onderhoud.

Het zou mooi zijn als dit ooit zou werken

Gezien dit niet kan is mijn volgende vraag ook niet relevant meer, maar die dien ik wel in bij de suggesties. Ik had graag de koritngcodes op de filters toegepast. 

gr. Remco

 

 

 

 

Reageer