Centraal topic voor vragen en opmerkingen over de BTW wijzigingen in de Europese Unie

  • 21 April 2021
  • 56 reacties
  • 1259 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Super user
  • 2858 reacties

Zoals jullie waarschijnlijk weten zijn per 1 juli 2021 nieuwe Europese regels van kracht voor btw-berekening bij e-commerce binnen de EU. Eerder hebben we jullie gevraagd om mee te denken in de oplossingsrichting. Hier is veel feedback uitgekomen waarmee we verder zijn gegaan. Heel fijn en nogmaals bedankt! Mocht je de feedback nog een willen teruglezen? Dat kan: 

 

Dit topic is aangemaakt voor vragen en opmerkingen over dit onderwerp. Ook zullen wij geregeld updates delen van de stand van zaken. 

Mocht je een vraag of opmerking hebben, laat deze hier dan achter. 


Onder dit topic kunnen geen reacties worden geplaatst.

56 reacties

Reputatie 4
Badge +7

Het niet kunnen selecteren van de subpagina's bij een BTW uitzondering is opgelost. 
Heb je nog vragen of opmerkingen over de functie? Je kan ze hier noteren: 

 

Reputatie 6
Badge +7

Ik heb inmiddels 4x geprobeerd om de btw van de verzendtarieven aan te passen voor de boeken maar het lijkt er op dat het niet opgeslagen wordt. Zodra ik namelijk weer op aanpassen klik staat er weer ‘nog te vertalen’. En bij mijn testorders staat ook gewoon 21% btw ipv 9%.

Reputatie 4
Badge +7

@Atelier Miete Confiete De ‘nog te vertalen’ artikelen/pagina's is bekend en dit zullen we asap oplossen. Excuses voor het ongemak. 

Reputatie 4
Badge +7

@Jacqueline Als er artikelen zijn die niet vertaald zijn, dan wordt de titel niet herkent en daarom wordt dit zo getoond. Dit zal worden opgelost. 

Reputatie 4
Badge +7

@Paardeerlijk Dat klopt! :sweat_smile:  Het was een behoorlijke uitdaging en zijn blij dat we het vanaf vandaag allemaal hebben kunnen releasen. De puntjes worden op de i gezet vandaag en eventuele vragen kunnen gesteld worden in het topic dat hierover geopend is 

 

Bedankt voor je support!! 💚

Reputatie 7
Badge +16

Dit topic is gesloten. Voor alle vragen over de nieuwe BTW regels EU per 01-07-2021 kun je in onderstaand topic terecht.