Beantwoord

cadeaubonnen


Reputatie 2
Badge +2

Goedenavond,

Zijn er hier webwinkeliers die cadeaubonnen verkopen in hun webshop? En zo ja, Hoe doen jullie dat? (Codes genereren etc.)  Ik had wel gezien dat je kortingscodes kan maken maar dat is niet ideaal: Ik zit mijn grens van gratis verzenden vanaf €50. De grens wordt nu dus verhoogt (omdat gratis verzenden van het totaal wordt berekend en niet van het subtotaal...) en stel iemand gebruik 30,00 van de 50,00 kunnen ze niet het resterende bedrag een andere keer besteden.

Mijn vraag aan jullie is dus: hoe doen jullie dit?

Groetjes, Nienke

icon

Beste antwoord door Bij de Toesebol 3 April 2020, 12:59

Bekijk origineel

13 reacties

Je stuurt de cadeaubon dus ook niet op ? Je verstuurt ze digitaal?

Bij de bestelde cadeaubon dan idd. met kortingscode werken. bv.: geenvzk

En aangeven dat ze de bon apart moeten bestellen dus niet met de andere producten.

Zou het anders ook niet weten.

Reputatie 2
Badge +2

Bedankt voor je reactie puurrmo,

Ik wil leuke cadeaubonnen gaan maken met bijv. Vistaprint. En ze dan dus ook versturen naar de klanten. Die ze dan weer kado kunnen geven aan anderen. (Heb een webshop met eigen label kaarsen en woonaccessoires)

Groeten, Nienke 

 

Reputatie 7
Badge +16

Hi Nienke, vooralsnog moet je inderdaad met kortingscodes werken, deze kortingscode kun je printen/schrijven op de cadeaukaart. Het is niet ideaal helaas. Breng je stem vooral uit op deze functie: https://feedback.mijnwebwinkel.nl/suggestions/37946/cadeaukaarten

Reputatie 2
Badge +2

Bedankt hier de link zodat iedereen hierop kan stemmen! https://feedback.mijnwebwinkel.nl/suggestions/37946/cadeaukaarten

Reputatie 1
Badge

Ik hoop echt dat deze functie er gaat komen! Wat een geklungel op deze manier 🙈

Reputatie 1
Badge

@Ebbe de link om op deze suggestie te stemmen werkt niet. Kan hem ook niet vinden door hem in de zoekbalk in te voeren..

Reputatie 6
Badge +8

@Bij de Toesebol We hebben papier kadobonnen in de winkel en die gebruiken we ook online. Als iemand een kadobon besteld maken we er een leuk pakketje van en sturen deze op. We zetten de kortingscode erop, al dan niet geprint op een sticker of handgeschreven, dat ligt eraan. Ze moeten het bedrag in één keer besteden, daar heb ik nog niet eerder van gehoord dat ze daar moeite mee hadden :joy:

Reputatie 4
Badge +5

Oh, cadeaubonnen. Dat is iets waarvoor ik sowieso naar Premium zou overstappen. Graag zelfs. 

Reputatie 7
Badge +16

@Janneke dit is de correcte link → https://feedback.mijnwebwinkel.nl/247 

Reputatie 6
Badge +8

@Janneke dit is de correcte link → https://feedback.mijnwebwinkel.nl/247 

Deze is 2 jaar geleden al aangemaakt.. hoeveel stemmen heb je nodig? 

Reputatie 4
Badge +5

Sonja snapt hem.

Reputatie 1
Badge +1

Is hier al iets mee gedaan? 293 likes op deze feedback.

Reputatie 1
Badge

Wordt tijd dat er iets mee gedaan wordt, andere platforms bieden wel de mogelijkheden, op dit gebied loopt mijnwebwinkel echt heel erg achter net als integratie van een product configurator! Het wordt lastig om zo bij mijnwebwinkel te blijven, reden dat ik er nog ben is dat wordpress ingewikkelder is qua interface maar ja moet niet te lang gaan duren. Er zijn genoeg product configuratiesystemen die willen maar hebben geen contract met mijnwebwinkel helaas. Al vele discussies erover gelezen en dat veel shops aangeven dat ze het nodig  hebben…..

Reageer