Vraag

Booster icm met Google shopping en de keuzelijsten van mijnwebwinkel

  • 15 juni 2020
  • 1 reactie
  • 79 Bekeken

Reputatie 2
Badge +2

Goedeavond,

Booster icm met Google shopping en de keuzelijsten van mijnwebwinkel 

Beperkte prestatie door het ontbreken van waarde ( GTIN)

Bij kleding is dit een must !

Wij zijn al heel lang bezig met de mensen van Booster, om tot een goed resultaat te komen.

Booster haalt op dit moment maar 1 artikel uit de website met algemene informatie , en laat de varianten links liggen. Dus alle belangrijke informatie die daar staat wordt niet op gehaald en juist daar staat de informatie die google shopping graag wil hebben zoals aantal en het GTIN  nummer, en de maat. Er moet n.l. van iedere maat van het artikel een item in google komen, met de juiste informatie.

Ook hebben we al eens aan gegeven, of Booster dit met Mijnwinkel wilden op nemen om dat er waarschijnlijk meer mensen met dit probleem zitten. En samen tot een oplossing te komen.

Zijn er meer mensen die tegen dit probleem aanlopen met de keuzelijsten en Google shopping?

 

Groetjes Ingrid


1 reactie

Reputatie 4
Badge +6

Late reactie, maar wellicht voor anderen die ook hier tegenaan lopen, je kunt overwegen om Channable te gebruiken voor het samenstellen van een Google feed. Weliswaar betaal je maandelijks een bedrag aan Channable, maar hiermee importeer je alle varianten van elk artikel en kan je erg veel aanpassen, zoals de velden die Google in acht neemt (maat, kleur etc.). Je kan deze eenvoudig via geautomatiseerde regels toewijzen aan een van de velden die standaard gekoppeld is aan het artikel via Mijnwebwinkel.

Reageer