Vraag

Verzend partner ervaring en welke te kiezen

  • 10 februari 2021
  • 8 reacties
  • 71 Bekeken

Reputatie 3
Badge +4

Na Jan gebruikt te hebben voor het aanmaken van de shop, artikelen toevoegen, betaalmethoden instellen en hoog in Google Search te komen … is het nu in Feb tijd om de kleine dingen te regelen, zodat de shop gereed is voor maart/april 2021.

 

Vraag:

Wie heeft er ervaring met de verschillende partners mbt verzend labels printen, verzenden en retourneren met zo min mogelijk extra stappen/handelingen in combinatie met mijnwebwinkel ?

Wie heeft ervaring met andere partners wat handig kan zijn voor een shop ?

 

Alvast bedankt voor jullie feedback.

 

Marco van www.windsurferlt.shop

 

 


8 reacties

Reputatie 1
Badge

Ik heb zelf ervaring met Sendcloud en werk er met veel plezier mee.

De orders worden automatisch in Sendcloud geplaatst. Soms moet ik nog iets aanpassen, zoals bv een bedrijfsnaam die te lang is of ik plaats hoofdletters waar dat gewenst is. Vervolgens kies ik de verzendpartner en print het label. Ik heb zo'n apparaat van Zebra, dus het label kan ik meteen op de doos plakken. 

Ik heb in Sendcloud mijn logo geupload en automatisch krijgt de klant zijn track & trace vanuit Sendcloud. Ik heb ook klanten in België. De e-mail wordt automatisch aangepast voor de Franstalige klanten.

Voor het eventueel retourneren heb ik e.e.a. ingesteld. Ik mail de klanten de link en dan kunnen ze een retourlabel printen. 

Als de bestelling verzonden is, wordt dit automatisch in MWW verwerkt. 

Werkt voor mij dus heel erg goed.

 

Michael Sedoc
Jouw LED Specialist

Reputatie 3
Badge +4

Bedankt voor je terugkoppeling en advies.

Reputatie 2
Badge +3

Wij werken al vanaf het begin van de webshop - 15 jaar - samen met MyParcel.. door de jaren heen ook wel eens bij de ‘buren’ gekeken maar kwamen toch steeds uit bij de voordelen van MyParcel. Van afmetingen tot aan totaal gewicht. Verder reageren ze snel via Whatsapp als er problemen zijn of voor wat meer info als een pakket vertraging heeft via de track&trace code. 

Succes!

Reputatie 3
Badge +4

Bedankt voor je terugkoppeling en advies … ik zal de keuze tussen MyParcel en SendCloud maken.

Reputatie 5
Badge +6

Ik werk met MyParcel, en werkt voor mij erg prettig. Door de implementatie in MWW kan ik de labels automatisch in de beheeromgeving bij de order aanmaken. Ook de beheeromgeving van MyParcel zelf vind ik erg prettig. Je kunt ook via hen verzendlabels aanschaffen en indien benodigd ook verpakkingsdozen. Ik ben hier erg tevreden over.

Reputatie 3
Badge +4

Bedankt voor je terugkoppeling mbt MyParcel … mocht iemand anders ook ervaringen (positief of negatief) hebben met MyParcel dan hoor ik dat graag.

Reputatie 2
Badge +3

Oh ‘klein’ dingetje vergeten, de volumetoeslag bij MyParcel kan flink oplopen tot wel meer dan €3 per pakket, daar moet je wel even rekening mee houden. 

Reputatie 3
Badge +4

@CountryatHome bedankt voor je feedback … dat is dan wel weer wat minder … maar volgens mij qua functionaliteit en integratie in Mijnwebwinkel de beste … helaas niet de goedkoopste … ik neem dit mee in de afweging.

Reageer