Testers gezocht voor nieuwe functie "Bewaar voor later"


  • Anonymous
  • 0 reacties

Goedemiddag!

Zo vlak voor het weekend hebben we wat moois te delen. In de komende weken gaan we een nieuwe functie in bèta lanceren: Bewaar voor later.

Met deze functie kan je je klanten producten laten opslaan in een lijst die opgeslagen wordt in hun klantaccount. Daarmee vervalt deze niet door verlopen cookies, sessies, etc. De perfecte manier op klanten voor een langere tijd aan je te binden.

Om de functie soepel te lanceren zoeken we winkeliers die in deze bèta periode willen helpen de functie te testen. De functie is na lancering alleen beschikbaar voor PREMIUM, maar tijdens de bèta periode willen we PRO winkeliers ook de kans geven om te snuffelen aan de functie. Ook is het nodig om klantaccounts aan te bieden in je winkel, deze zijn nodig om de functionaliteit te kunnen activeren.

Aanmelden kan bij Ebbe, of gewoon in de comments!

Fijn weekend!

Bart


54 reacties

Reputatie 5
Badge +7

Ik heb dat toen ook gevragen en wat ik ervan begreep kunnen wij dat nu nog niet zien. Misschien dat dat in de toekomst komt.

Hallo, zouden wij mee kunnen doen aan de test? Dank!

 

Reputatie 7
Badge +16

:loudspeaker:GOED NIEUWS:loudspeaker: 

Deze week kunnen we gaan beginnen met het testen van de functie ‘Bewaar voor later’. Iedereen die zich heeft aangemeld voor het testen ontvangt van mij - zodra het live staat - een bericht. Ook open ik een nieuw topic waar je de feedback door kunt geven. Dit topic deel ik later ook hier. 

Nog even geduld, het is er bijna. 

Groet,
Ebbe

Reputatie 7
Badge +16

We gaan deze ochtend de functie activeren bij alle aanmelders. Je ontvangt van mij een mail zodra dat is gedaan. Verder is er een nieuw topic aangemaakt waar je de feedback kwijt kunt. Dit topic vind je hier → 

 Groet,
Ebbe

Reageer