Vraag

Stof verkopen


Badge +1

Hoe kan ik stof verkopen? Bij aantal kan ik geen kommagetal invullen. Ik heb bv nog 8m50 op mijn rol en een klant wil 0m50 kopen. Hoe doe ik dat?


5 reacties

Reputatie 3
Badge +1

Je zou een extra keuze optie kunnen maken met aantal in strekkende: cm, dm, m.
Zo omzeil je de komma invoer.
Als je gebruik maakt van webwinkel voorraad systeem, is dat natuurlijk wel een dingetje.

Reputatie 7
Badge +16

Dat is een lastige inderdaad @Tegendraads. Ik denk dat Mtrad gelijk heeft, maar ik wil nog even een aantal dingen testen. Heb je een linkje waarbij deze situatie zich voordoet? Dan gebruik die als test.

Thanks!

 

Badge +1

Hallo Ebbe,

Hier een link https://www.mijnwebwinkel.nl/beheer/article/overview?categoryID=5232452

of https://tegendraads-vilvoorde.myonline.store/a-59622458/telstof-aida/telstof-aida-16cts-wit/

Ik heb varianten toegevoegd met cm. Maar ik heb geen idee wat ik bij aantal moet invullen. Ik heb van dit product maar 0m50 meer op voorraad. Dus als iemand 0m20 koopt, moet er bij aantal 0m30 komen te staan.

Groetjes Annelies

Reputatie 7
Badge +8

Ik denk dat de enige manier is om je voorraad ook in cm of dm bij te houden. Dit probleem ga ikzelf ook krijgen met decoratie stenen en hout die we nu per kilo aanbieden. 

Reputatie 7
Badge +16

Hmm ik kom ook niet echt tot een goede oplossing. Het wordt inderdaad moeilijk om de '’aantallen'’ in te voeren. Ik maak dit kenbaar bij het productteam. Wil jij dit ook doen @Tegendraads? Dat kan via feedback.mijnwebwinkel.nl. Als je, zodra de suggestie online staat, de link hier deelt, dan kan iedereen stemmen.

Reageer