Vraag

korting

  • 15 September 2020
  • 4 reacties
  • 125 Bekeken

Is er een mogelijkheid om in een hele artikel groep of heel de shop een % korting te geven zonder dat allemaal handmatig te moeten instellen? Het is niet de bedoeling om hier een code voor te gebruiken.


4 reacties

Reputatie 2
Badge +2

Helaas nog niet echt een mogelijkheid voor bulk korting ! Ik mis deze optie ook :(

Reputatie 1
Badge +1

Deze vraag had ik inderdaad ook. Zo jammer dat mijnwebwinkel eigenlijk nog wel achter loopt in dit soort dingen, want ik wil nu voor Black Friday ook verschillende kortingen gaan doen, maar moet nu alles met de hand gaan uitrekenen en invoeren en dan alles daarna weer terugzetten..

Dit is toch niet te doen als je ruim 1000 artikelen in de webshop hebt.

Met een kortingscode werken is ook niet altijd handig, want mensen vergeten die weer en dan kan je het weer achteraf gaan toepassen, geld terugstorten dat ons weer €0,25 cent kost. 

Reputatie 6
Badge +8


De meeste webwinkels werken met een kortingscode - wel oke om het op die manier te doen. De kortingscode duidelijk in beeld brengen..

We krijgen vaak de vraag wat klanten bij de kortingscode moeten invullen, bij een ‘normale’ bestelling. Als er eenmaal korting staat .. :upside_down: 

Badge +1

Ik zou dit ook graag zien, het zou heel handig zijn met bijvoorbeeld Black Friday. Dan zien klanten meteen hoeveel de prijs is met korting en zet dit volgens mij eerder aan tot aankopen. Handmatig alle artikelen is in mijn geval niet te doen met zoveel artikelen. www.onella.nl

Reageer