Vraag

2 + 1 gratis

  • 3 april 2020
  • 3 reacties
  • 154 Bekeken

Ik ben al een tijdje aan het zoeken, maar vind nergens de oplossing. Is het mogelijk om bij aankoop van x-aantal producten 1 product er automatisch gratis aan toe te voegen? Of anders gezegd: als de actie 2+1gratis is, dat er bij aankoop van 3 producten 1x het product wordt afgetrokken ?

 

Dank je wel!


3 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Hi @incanashop, goede vraag en ook een terechte. De mogelijkheid biedt ons platform niet. Wil jij dit verzoek indienen via https://feedback.mijnwebwinkel.nl/ en de link daarna hier delen? Dan kan iedereen er op stemmen. 

Reputatie 3
Badge +3

Hi @incanashop, goede vraag en ook een terechte. De mogelijkheid biedt ons platform niet. Wil jij dit verzoek indienen via https://feedback.mijnwebwinkel.nl/ en de link daarna hier delen? Dan kan iedereen er op stemmen. 

Is hier ooit nog iets uitgekomen? Ik wil deze actie volgende week ook inzetten. Maar hoe? Voor elke bestelling achteraf verrekenen is eigenlijk ook geen doen.

Saskia

MissQ

Reputatie 7
Badge +16

Hi Saskia,

Deze optie is er nog niet. De enige manier om kortingsacties op te zetten is met een procentuele korting of een vast bedrag. 

Reageer