Sticky

Word ambassadeur van de Mijnwebwinkel Community

 • 31 mei 2021
 • 4 reacties
 • 119 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
 • Community Manager
 • 1791 reacties

Tof dat je meer wilt weten over ons ambassadeursprogramma. Jij bezit veel kennis over het platform Mijnwebwinkel, maar ook over ondernemen in de breedste zin. Om de community naar een hoger niveau te tillen hebben we jouw hulp nodig. Samen zorgen wij ervoor dat de webshophouders bij Mijnwebwinkel nog succesvoller worden. 

@Michel vG  @Nanaas @powerfulproducts.nl  zijn momenteel al ambassadeurs op de community en dat werkt super. Ik ben hier ze enorm dankbaar voor. Om de groei van de community te kunnen realiseren zijn er meerdere leden nodig die hieraan willen meewerken. 

 

Waarom wil je een ambassadeur worden?
Als je deelneemt aan het ambassadeursprogramma, dan deel je jouw ervaring en kennis met andere leden. Jij kunt mensen blij maken door ze te helpen. Dus weet je alles over ondernemen, en wil je jouw kennis delen? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Daarnaast zorgen wij vanuit MWW voor veel leuke extra’s. 

 

Als je een ambassadeur bent, dan kun je het volgende verwachten:

 • Als eerste toegang tot beta functies

 • Je wordt betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe functie. Hiervoor worden feedback momenten gepland. 

 • Je denkt mee over hoe we de community kunnen laten groeien

 • Je krijgt inzicht in waar MWW mee bezig is

 • Super user badge op de community

 • Deelname aan podcast/uitgelicht 

Hoe word je een super user?
Dat kan heel simpel door hieronder te reageren. We zoeken ongeveer 20 super users die graag willen bijdragen aan het succes van de community. 

 

Wanneer word je toegevoegd aan het super user programma?

Als je je hebt aangemeld wordt er gekeken naar je activiteiten op de community. Heb je minimaal 50 reacties en/of 10 beste antwoorden gegeven? Dan maak jij kans om toegevoegd te worden aan het super user programma.  Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een reactie. Ben je niet toegelaten tot het super user programma, dan ontvang je tips om later alsnog toegevoegd te worden. 

 

Wat wordt er van je verwacht?
Als je deelneemt aan het super user programma wordt er verwacht dat je ongeveer 20-30  minuten per week actief bent op de community. Denk bijvoorbeeld aan het reageren op vragen of het delen van interessante content. 

Ben je geïnteresseerd laat dan een reactie achter onder de topic of stuur mij een DM. Voor vragen hierover geldt hetzelfde. 

Groet,
Ebbe


 


4 reacties

Reputatie 4
Badge +6

@Ebbe Ik wil mij hier wel voor aanmelden.

Reputatie 7
Badge +16

Super @Jacqueline ik ga je een dm sturen.

Reputatie 4
Badge +6

@Ebbe: Alhoewel ik pas vanaf 1-1-2021 MWW gebruik meld ik mij aan.

Reputatie 7
Badge +16

Super @Windsurfer Ik stuur je een dm.

Reageer