testers gezocht voor nieuwe e-mail marketing tool: Ecomail

  • 24 August 2023
  • 2 reacties
  • 195 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Super user
  • 2858 reacties

Dit bericht is geplaatst namens Ecomail

Ecomail heeft zich aangesloten als partner bij MWW. Ecomail is een e-mailmarketingplatform dat is ontworpen om kleine en middelgrote eigenaars van e-commerce winkels te helpen hun succes te vergroten en de verkoop te laten groeien. In Ecomail kun je contact opnemen met je klanten via een reguliere nieuwsbrief of ze automatisch verwelkomen nadat ze een eerste order hebben geplaatst. 

De verbinding tussen Ecomail en Mijnwebwinkel synchroniseert automatisch je klanten en bestellingen elke ochtend, waardoor je database up-to-date blijft. 

Ecomail is gebouwd om gemakkelijk te gebruiken. De tool is intuïtief en je kunt binnen één middag aan de slag. Als je vragen hebt, kun je terecht bij Ecomail. Ze hebben Engelse support. 

Met elke e-mail breng je nieuwe verkopen naar je webshop en krijg je de beste ROI in vergelijking met andere marketingtools.

Je vindt een handleiding over het activeren van de integratie hier.

We stellen de hulp bij het testen enorm op prijs en horen graag jullie feedback. Laat ons ook weten als je graag extra functies wilt zien. 

Zodra je een Ecomail-account hebt aangemaakt, krijg je 14 dagen gratis gebruik, maar we geven je graag extra tijd voor het testen, neem gewoon contact op met support@ecomail.app.

We horen je feedback graag als reactie op dit topic!

 


2 reacties

Reputatie 1
Badge

Ik wil ecomail graag testen. Ben alleen de komende 14 dagen op vakantie is dat een probleem?

Badge

Ik wil ecomail graag testen. Ben alleen de komende 14 dagen op vakantie is dat een probleem?

Hi Nanda,

Dat is geen probleem! Als je wat langer de tijd nodig hebt om te testen, bijvoorbeeld door je vakantie, kun je bij Ecomail verlenging aanvragen. Als je een mailtje stuurt naar support@ecomail.app met deze vraag dan kunnen ze je gratis periode verlengen.

 

Een fijne vakantie en alvast succes met testen!

 

Met vriendelijke groet,
Izzy

Team Mijnwebwinkel

Reageer