Gepland onderhoud: In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 juni tussen 00.00u en 06.00u

  • 17 June 2021
  • 0 reacties
  • 35 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Super user
  • 2858 reacties

In de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 juni tussen 00.00u en 06.00u voeren wij gepland onderhoud uit. Binnen dit tijdsbestek kunnen je beheeromgeving en webwinkel minder, tot niet bereikbaar zijn.

Waarom een onderhoudsmoment?

Zoals je wellicht weet gaat per 1 juli de nieuwe btw regeling in. Hier hebben we nieuwe functionaliteit voor  ontwikkeld zodat je straks aan deze wetgeving kunt voldoen. Eén van de dingen die wijzigt is dat je straks bij producten geen tarief meer aangeeft maar alleen bepaalt of een product belast is met btw. Op basis van het huidig ingevulde tarief vullen we dit gegeven alvast voor je in. Dan hoef je dit niet voor alle product op 1 juli te doen. Na het onderhoud zullen we voor nieuwe producten of producten die je zelf wijzigt onderhuids het btw-tarief op de nieuwe manier gaan opslaan.

Waarom tussen 00:00 uur en 06:00 uur?

Zoals je kunt zien aan de tijd is het een flinke klus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden. We gaan, plat gezegd, geautomatiseerd alle producten langs om ergens een "vinkje" te zetten, maar dan voor zo'n 40.000 shops die ook nog eens een veelvoud aan producten hebben. Dat zijn er nogal wat. Het gekozen moment is het rustigste moment in alle winkels op ons platform. Hiermee beperken we eventuele hinder, voor jou en je bezoeker, tot een minimum.

Mochten hier nog vragen over zijn, dan hoor ik ze graag.

Groet,
Ebbe


0 reacties

Geen reactie

Reageer