Sticky Vraag

De Mijnwebwinkel Community gaat stoppen

  • 11 October 2023
  • 0 reacties
  • 645 Bekeken

Reputatie 2
Badge +3

Beste community leden,

Drie jaar geleden is het idee ontstaan om een platform te creëren waar webwinkeliers elkaar kunnen helpen. Waar bedrijven, in en rondom e-commerce, vanuit hun expertise kunnen helpen met e-commerce gerichte vragen. Dit platform moest ook fungeren als een plek waar webwinkeliers geïnspireerd kunnen worden en hulp kunnen krijgen bij het succesvol maken van hun online bedrijf.

 

Afgelopen jaren hebben wij ons ingespannen om samen met jullie de community te maken tot wat het vandaag de dag is. We zien dat een kleine groep trouwe communityleden zorgt voor veel interactie en anderen waar mogelijk helpt, waarvoor we dankbaar zijn!

 

Naast het bieden van ondersteuning hadden we ook de ambitie om de Mijnwebwinkel Community door te ontwikkelen naar een bredere e-commerce community, met thema’s zoals ondernemerschap, trends & ontwikkelingen en bedrijfsgroei. Ons doel was - en is nog steeds - om onze webwinkeliers succesvoller te maken op het gebied van online ondernemen.

 

Helaas hebben we in de praktijk gemerkt dat de Community minder interactie en reacties teweegbracht dan we hadden gehoopt. We zien dat slechts een beperkt deel van onze klanten actief deelneemt aan de Community en dat de online dialoog met name op verschillende andere platforms plaatsvindt. 

Ook merkten we dat andere bedrijven binnen e-commerce nauwelijks actief deelnamen aan deze interactie, ondanks alle inspanningen om verschillende organisaties en bedrijven te betrekken bij de Community. 

 

We hebben de rol van de Community in het huidige speelveld geëvalueerd en gekeken naar de manier waarop wij impact kunnen maken op het succes van onze webwinkeliers. We zien dat op dit moment veel informatie versnipperd is over verschillende kanalen, informatie die we graag samen willen brengen. Ook het verschil in informatiebehoefte in verschillende fasen van het ondernemerschap verschillen enorm veel van elkaar. We geloven daarom dat persoonlijke communicatie beter aansluit bij de behoefte van de moderne webwinkelier dan communicatie via een community-forum.

 

Na zorgvuldige overweging zijn wij tot de conclusie gekomen dat we geen rol meer zien voor een eigen community-forum. Dit betekent dan ook dat we per direct stoppen met de ondersteuning van de Community. Het is daarom vanaf nu niet meer mogelijk om te reageren op berichten of nieuwe topics te starten. Echter zal de Community nog tijdelijk beschikbaar blijven in een 'read only' modus. Dit doen we om waardevolle informatie uit community topics te inventariseren en beschikbaar te maken op de website of terug te laten komen in nieuwsbrieven.

 

Bedankt voor jullie waardevolle bijdrage aan de Community! We willen heel graag met jullie in contact blijven via onze andere kanalen. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien!

 

Met vriendelijke groet, 

Team Mijnwebwinkel

 

Hieronder volgen onze verschillende kanalen:

 

Support & Resources

Vind alle informatie die jij nodig hebt. Lees de laatste blogs, raadpleeg onze tutorials of bekijk de FAQ’s.

 

Naar Support & Resources

Wil je liever persoonlijk contact? Bel, mail of chat met ons, wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Mail: support@myonlinestore.com
Chat: Facebook Messenger

Of bel ons: 0412 - 66 80 11
 

 

Mis niks meer

Volg ons op onze socials en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (mocht je nog niet ingeschreven staan). Dan ontvang jij alle tips & tricks, belangrijkste e-commerce en platform nieuws én inspiratie & motivatie waarmee jij succesvoller kan ondernemen.

LinkedIn

Instagram

Facebook

Schrijf je in op onze nieuwsbrief


 

Meewerken aan ontwikkeling?

Wil jij een aantal keer per jaar meepraten over nieuwe functionaliteiten en als eerste nieuwe (nog niet gelanceerde) functies van Mijnwebwinkel uitproberen?

Schrijf je dan in voor de onderzoeksgroep!


 

Laat je stem horen!

Laat ons weten hoe we het platform verder kunnen verbeteren. Stem op bestaande suggesties of voeg een nieuwe toe.

Naar de Feedback pagina


 

Statuspagina

We houden de performance van ons platform nauwlettend in de gaten. Bekijk op deze statuspagina de actuele storingen of problemen en schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden.

Naar de statuspagina


Onder dit topic kunnen geen reacties worden geplaatst.