Wat kun je verwachten?

  • 14 april 2021
  • 0 reacties
  • 17 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Community Manager
  • 1665 reacties

Deze groep is speciaal opgezet om ervaringen uit te wisselen met andere Kassa App gebruikers en om feedback met ons te delen. Hieronder lees je wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jullie verwachten. Samen ontwikkelen we een nóg betere Kassa App. 

 

Wat verwachten we van jou?

Deel je ervaring met medegebruikers van de app en help andere om het maximale uit hun winkel te halen. Daarnaast kun je ons (MyOnlineStore) helpen door feedback te delen over functies die nog in ontwikkeling zijn. Door hierover te sparren maken we samen een nóg leukere ervaring in de app.

Heb je een algemeen feedbackpunt wat losstaat van de Kassa App? Deel deze dan via feedback.mijnwebwinkel.nl. Mocht je een bug ervaren in de Kassa App? Stuur deze via de ‘Rapporteer bug’ knop in de Kassa App naar ons support team. Zij pakken deze vanuit daar verder op. 

Wat kun je van ons verwachten? 

Regelmatig worden er nieuwe functies aan de app toegevoegd of bestaande functies aangepast. Hierin zijn tal van keuzes te maken. Om een betere keuze te maken wat je van een functie verwacht zullen we hier regelmatig om feedback vragen voor nog te maken functies.


0 reacties

Geen reactie

Reageer