Inzichten En Statistieken

  • 18 September 2021
  • 3 reacties
  • 74 Bekeken

Reputatie 5
Badge +6

Hallo allemaal,

 

Ik loop de laatste tijd tegen het volgende aan en ben benieuwd of anderen dit ook zo ervaren. 
 

Ik mis erg een stukje inzicht in mijn verkopen. Ik kan uiteraard de top 5 best verkochte artikelen zien, maar ik zou graag de top 50 willen zien. Aangezien ik al mijn productie en verkopen zelf doe, voor meer dan 1000 verschillende artikelen is het momenteel erg lastig om te zien wat de echte hardlopers zijn. Nu kan je natuurlijk zien wat de meest bekeken artikelen zijn, echter is meest bekeken en meest verkocht een groot verschil. Meest bekeken kan goed ontstaan zijn door bijvoorbeeld extra marketing op 1 artikel, of een categorie. 
 

Opzich is het gek dat de verkoopstatistieken niet zichtbaar zijn, aangezien ze wel worden bijgehouden. Die top 5 in de Widget komt ergens vandaan…
 

Dit is ook de reden waarom ik nog niet naar Premium ben gegaan voor de Wensenlijst. Als ik niet kan zien wat mijn klanten op hun verlanglijstje zetten heb ik er relatief weinig aan. Het is leuk als klanten die optie hebben voor het gemak, maar ik ben er niet van overtuigd dat dat alleen de €25 per maand kan verantwoorden. 
 

Missen jullie dit inzicht ook? Verkrijgen jullie het inzicht op een andere manier? Tips en tricks?

 

Kevin


3 reacties

Reputatie 6
Badge +7

Ik weet niet of je google analytics gebruikt. Daar kun je zelf een periode instellen en zien wat je best verkochte producten zijn.

Reputatie 6
Badge +9

Nee mis die functie niet echt, kijk er nooit naar. Komt mss ook omdat we meer dan >30 merken verkopen en al zou er een hardloper tussen zitten, kan ik deze toch niet per stuk nabestellen :relaxed:

Reputatie 5
Badge +6

Ik weet niet of je google analytics gebruikt. Daar kun je zelf een periode instellen en zien wat je best verkochte producten zijn.

Dit is een goede tip! Bedankt!!

Reageer