Instructie voor Webshopchecker.nl cijfer vermelding.

  • 28 January 2021
  • 26 reacties
  • 657 Bekeken

Reputatie 3
Badge +1

Voor een startende webshop is het vaak lastig op vertrouwen van potentiële klanten te winnen, zeker omdat er de laatste tijd veel malafide webshop in omloop zijn. De abonnementen voor een keurmerk zijn vaak erg duur, maar er zijn ook alternatieven om vertrouwen te winnen.

Zelf gebruik ik de gratis variant van Trustpilot waar klanten onafhankelijk reviews kunnen plaatsen, maar ook gratis partijen als WebshopChecker.nl kunnen hierbij hebben. Voor deze laatste heb ik dit topic aangemaakt. Je kunt daar een goede score behalen waarbij er wordt gecheckt op tiental punten.

Zelf scoor ik nu een 8 en laat 2 punten liggen op de categorie Domeinleeftijd (<4jaar) en Keurmerk welke ik niet bezit. Om dit binnen je webwinkel visueel te maken klanten, kun je gebruik maken van de Embed code wat niets meer is dan een stukje HTML opmaak. Helaas kun je bij mijnwebwinkel deze niet kopiëren en plakken, maar er is wel een andere manier om dit toch op je webshop te presenteren welke ik hieronder beschreven heb.

Dit is hoe de embed code eruit ziet en ergens onderin op de site van WebshopChecker.nl (als je je eigen domein invult) is terug te vinden:

<a href="https://webshopchecker.nl/shop/<je_nl_domein_naam>-nl/"><img src="https://webshopchecker.nl/widgets/<id_van_webshop_checker>/<je_nl_domein_naam>.nl/Logo_breed.svg" title="Webshopchecker score" style="margin:0;padding:0;width:250px" /></a>


Klik bij de tekstbewerking (ergens op de gewenste plaats binnen je webshop) op afbeelding invoegen:

Vervolgens vul je bij de URL de tekst van je eigen Embed code in, die in het voorbeeld hierboven groen staat afgebeeld.

Het resultaat wordt als volg maar dan uiteraard je eigen cijfer erin:

Je kunt daarna nog een link er overheen te leggen zodat je op je eigen pagina van mijnwebshopchecker.nl komt.
 

Selecteer hiervoor de afbeelding en klik op link invoegen:

Als laatste plak je hier bij URL de tekst in blauw uit de Embed code:

 


26 reacties

Reputatie 7
Badge +9

@Nanaas

Gefeliciteerd. Je hebt inmiddels een 10.

Wanneer je als domein eigenaar informatie aanvult, worden momenteel de vinkjes wel direct goed weergegeven, maar de score wordt periodiek bijgewerkt. We werken aan een oplossing voor dat probleem.

PS: Wel verstandig om naast http://www.ontwerpstudionanaa.nl/ ook www.nanaas.nl bij de KVK aan te melden. Als dat niet als domein kan, dan als handelsnaam. Dan kunnen wij en consumenten ook met zekerheid valideren dat je domein echt bij dit bedrijf hoort.

Top! Bedankt. En ook bedankt voor de tip, ik ga daar eens naar kijken of dat kan.

Reageer