Het marktseizoen begint weer. Waar ben jij deze zomer te vinden?

  • 23 March 2022
  • 2 reacties
  • 45 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Community Manager
  • 2444 reacties

Van 25 maart tot en met 27 maart vindt in Utrecht ‘Creative Life’ plaatst. Creative Life is een creatief en inspirerend event, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Je kunt hier inspiratie opdoen, de nieuwste trends ontdekken, maar ook deelname aan workshops en toffe masterclasses. 

Je kunt naar ‘Creative Life’ als bezoeker, tickets score je hier. Maar je kunt (inschrijvingen zijn gesloten, tip voor volgend jaar), ook met jouw shop als als standhouder deelnemen. 

Wie van jullie staat dit jaar met een stand op ‘Creative Life’?

 

De komende maanden gaan er steeds meer beurzen, markten en evenementen plaatsvinden waar je jouw producten kunt aanbieden. Maar hoe zorg je ervoor dat de deelname ook succesvol wordt? In dit blog lees je 10 tips voor een succesvolle beursdeelname, Heb je zelf tips die je wilt delen? Laat het ons dan weten. 

 

Op welke beurzen, markten of events sta jij komende zomer? Laat het ons weten in een reactie 👇

💡 Je kunt de Kassa App per maand afnemen. Heb je de Kassa App een maand nodig, maak er dan gebruik van📠

 

Ik ben benieuwd naar de events waar jullie staan en hoe jullie dit aanpakken. Inspireer ons en deel je tips in een reactie. 


2 reacties

Reputatie 5
Badge +7

Deze is van 8-10 april wij staan er wel niet maar even voor de collega's toch onder de aandacht brengen https://www.kreadoe.nl/

Wij hebben onze beurzen voor het voorjaar er helaas al opzitten. twee zijn er nog door corona gecanceld.
Maar vanaf het najaar hopen wij weer dat alle beurzen normaal doorgaan en dat de mensen dan ook weer durven en natuurlijk geld durven uit te geven.
1 tip die ik vooral voor starters naar beurzen wil geven, ga je geregeld naar een beurs schaf dan zelf een stand, tafels en eventueel stoelen aan. Het is wel meer werk maar je hebt de kosten er binnen een paar beurzen al weer uit.

Reputatie 7
Badge +16

Leuk Miranda! Het wordt goed weer om een beurs te bezoeken. Hopelijk komen er veel bezoekers. Waar gaan jullie dit najaar staan? We zijn een lijst van leuke evenementen/markten/beurzen aan het opstellen om die te delen. Hoe meer tips, hoe beter.

Succes en veel plezier komend weekend! 

Reageer