Vraag

Blog via wordpress beeindigen

  • 5 February 2023
  • 2 reacties
  • 42 Bekeken

Badge +2

Hallo allen,

Het liefst zou ik mijn blog die ik heb via Wordpress willen beeindigen. Nu vraag ik mij alleen af wat er dan gebeurt in google. Ziet google dit dan als gebroken links? Of te wel is het slecht voor mijn vindbaarheid? Ik wil namelijk alles in mijnwebwinkel houden en daar dus ook mijn blog naar toe brengen. Ik moet ook zeggen dat ik via mijn wordpress weinig responce krijg op de blogs. Maar wat is verstandig?


Onder dit topic kunnen geen reacties worden geplaatst.

2 reacties

Reputatie 4
Badge +6

Geen idee, ik denk dat een wordpress blog het beste is wat je kunt krijgen. Mijnwebwinkel heeft zelf geen blog, maar volgens mij kunnen ze wel een sub linkje voor je maken. Ik zou het niet weg doen. 

Misschien kun je bij je artikelen een linkje zetten naar je blog?
 

Badge +2

Hallo Johan, dank voor je reactie! Ik heb meerdere links van mijn website naar de blog op wordpress en andersom. Ik vind het erg veel werk om beide sites te onderhouden en merk ook dat ik vaak de wordpress blog vergeet. Dat is de reden dat ik het liever bij elkaar houd en de blog op de site van mijnwebwinkel doe ipv extern via wordpress. Ik vraag me alleen af wat er dan gebeurt met mijn vindbaarheid en “gebroken links’