F.A.Q.

Hoe voeg je video's en afbeeldingen toe aan je topic?

  • 16 maart 2020
  • 2 reacties
  • 209 Bekeken

Reputatie 7
Badge +16
  • Community Manager
  • 1330 reacties

Video’s of afbeeldingen zijn handig om je vraag toe te lichten of om je antwoord te verduidelijken. In dit topic wordt uitgelegd hoe je deze bij je vraag of antwoord plaatst. 

 

Afbeelding toevoegen

Afbeeldingen voeg je toe vanuit je computer door te klikken op het afbeelding icoontje, zie screenshot hieronder. Je kunt een .jpg, .png en een .gif toevoegen. Staat de afbeelding niet op de goede plaats? Versleep deze dan naar de juiste plek, door met je muis op de afbeelding te staan en op het vierkantje in de linkerbovenhoek te klikken. Easy as that.

Afbeelding icoon

 

Video’s toevoegen

Je kunt video’s van Youtube, Vimeo en Dailymotion toevoegen aan je topic. Ga op zoek naar het icoontje ‘Embed media’. Het kan zijn dat deze verstopt zit onder de drie puntjes.  Zie screenshot hieronder. Let er op dat je de originele URL van de video gebruikt!

Embed Media

 

Succes!


2 reacties

SORRY…

Ik zie nu dat het om embed media binnen deze community gaat… Ik wilde Vimeo filmpjes aan producten in de shop toevoegen… Dat kan dus niet begrijp ik?

 

Ik kan het invoegen van embed media nergens vinden in zowel de CKEditor als in de Tinymce editor niet (MWW Pro)

CKeditor

 

Tinymce

 

Reputatie 7
Badge +16

@CvdW,

Geen enkel probleem natuurlijk! Binnen MWW kun je inderdaad geen Vimeo video's toevoegen. Er is alleen een koppeling met Youtube aanwezig. Mogelijk dat dit in de toekomst aangepast wordt, dit durf ik je niet met zekerheid te zeggen.

Groet,
Ebbe

Reageer